Showroom

Showroom

Bij Dakcentrum Gelderland B.V. in Renkum kunt u rustig alle dakkapellen, dakramen, dakkapel opties, dakraamopties en daglicht en daklicht oplossingen eens goed bekijken, zowel van binnen als buiten.

Het is vanzelfsprekend dat u niet even het dak op klimt bij uw buurman of kennis om eens goed zijn of haar dakkapel dakraam en daglicht en daklicht oplossing te bekijken. De dakkapellen en dakramen staan op ware grootte, in allerlei soorten en maten opgesteld, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden. Dan kunt u ook meteen een uw eigen toekomstige situatie bekijken en tevens ervaren wat nu echt de extra ruimte is die een dakkapel voor u kan creëren.

Image
Image

Traditionele houten dakkapellen, moderne onderhoudsarme kunststof dakkapellen, luxe vooruitstrevende onderhoudsarme en duurzame dakkapellen van Lofta, de meest luxe en hoogwaardige western Red Cedar dakkapellen van Picasco Luxory en om niet te vergeten de maatwerk dakkapellen van Alutechic dé Aluminium dakkapellen voor hoogwaardige gebouwen als nieuwbouwwoningen en kantoorpanden.

Verder vervaardigen wij dakopbouwen en nokverhogingen, uitgevoerd in de uitvoeringen dakopbouw met verlegde nok, dakopbouw met verhoogde nok, dakopbouw op plat dak.

Ook verkopen en plaatsen wij de sublieme daglichtoplossingen van Roto – Velux – Fakro- Bik daglichtproducten – Luxlight Platdak systemen- Velux Lichtstraten.

Door een jarenlange samenwerking met een erkend installateur kunnen wij u ook de mooiste radiator aanbieden in zijn segment: Radson Radiatoren, de topradiator in zijn segment en oplossingen bieden die voorkomen dat uw dakkapel een magnetron wordt. Koeling, ventilatie en verwarming in een ruimte waar een dakkapel is geplaatst is erg belangrijk dit kan gerealiseerd worden door technische installaties als Airco Installaties en Warmte- terugwin Systemen.

Mocht u bovenstaande niet nodig hebben, heeft u wel een dakkapel of een nokverhoging of een dakopbouw, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw huidige dakkapel, nokverhoging of dakopbouw om te toveren in een splik splinter nieuwe, doormiddel van een vakkundige renovatie.

Dus, hetzelfde plezier met veel minder rompslomp en tegen veel minder kosten: dakkapelrenovatie, nokverhoging-renovatie en dakopbouw-renovatie.