Dakpannen

Image

Dakpannen

Dakkapellen en Dakpannen zijn onafscheidelijk verbonden. Door de aanpassing van de dakconstructie bij de realisatie van een maatwerkoplossing (Dakkapel overlap een groot gedeelte van de kap en nok wordt verhoogd) kan er gekozen worden om de kap van uw woning opnieuw te isoleren. Na de isolatie kan er gekozen worden voor een nieuw dakvlak, deze kan aangekleed worden met nieuwe Hollandse Dakpannen.

Dakpannen kunnen natuurlijk niet ontbreken op een mooie kap. Het dakvlak gaat er enorm anders uitzien door het aanbrengen van nieuwe (glazuurde) pannen.

In onze showroom zijn diverse modellen dakpannen in het echt te bewonderen.

Geprofileerde dakpanmodellen

De geprofileerde dakpanmodellen zijn veelzijdig; ze sluiten aan bij tal van bouwstijlen. De rondingen in de modellen zorgen voor een ware finishing touch voor ieder architectonisch ontwerp. De modellen zijn eigentijds, maar tegelijk authentiek en passen daardoor perfect bij de Nederlandse bouwtraditie. Ze komen goed tot hun recht bij zowel nieuwbouw als renovatie. Het dak krijgt met geprofileerde dakpannen een levendig en speels karakter.

Vlakke Dakpanmodellen

De vlakke dakpanmodellen zijn bijzonder geschikt voor exclusievere nieuwbouwwoningen, maar ook voor renovatieprojecten. In de moderne woningbouw, maar ook op kantoorgebouwen komen de modellen volledig tot hun recht. De dakpannen zorgen voor een modern aanzien en zijn ideaal voor flauwere dakhellingen en afwijkende dakvormen. Uitstraling en efficiency gaan perfect samen.

Speciale Dakpanmodellen

Een speciaal dakpanmodel geeft een gebouw net dat beetje extra’s. In het bijzonder voor de instandhouding van historisch bouwwerken biedt deze collectie vaak fraaie oplossingen, maar ook binnen de hedendaagse architectuur bestaan er volop toepassingsmogelijkheden. Traditioneel en evenwichtig of levendig en gestroomlijnd; verschillende resultaten zijn mogelijk met de modellen.