Starck

Image

Starck dakkapel

Starckkapel® past zich aan uw wensen aan! Gaat u voor een klassieke uitstraling, strak design of vrijzinnige stijl met bijzondere aandacht voor vorm? De keuze is aan u.

naadloze afwerking

Starckkapel® wordt afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke polyurea hotspray coating. De polyurea neemt naadloos de vorm van de ondergrond aan en heeft zeer goede eigenschappen:

  • Naadloos
  • Hoge elasticiteit
  • Extreme slijtweerstand,
  • Bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Waterdicht.
  • Af te werken in diverse kleuren.
  • Oplosmiddelvrij
kozijnen en ramen

De kozijnen en ramen zijn van duurzaam kunststof en leverbaar in houtnerf of glad profiel. De ramen zijn standaard voorzien van goed isolerend glas bestaande uit twee ruiten gescheiden door een luchtspouw.

Uw Starckkapel® uitbreiden

Starckkapel® beschikt over een omvangrijk assortiment opties en accessoires waarmee u uw dakkapel kunt uitbreiden naar een nog luxere uitvoering.

Starckkapel® wordt standaard geleverd in crème-wit (RAL 9001). Andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk. Kijk bij opties voor meer luxe uitbreidingen op uw dakkapel!

 

Afstandsbediening voor sunscreen of rolluik

Aftimmeren binnenzijde

Brandwerend glas

Energiezuinige LED inbouwspots

Horren

HR++ isolatieglas

Jaloezie inzet

Klimaatbeheerssysteem

Kunststof kozijnen en ramen in kleur

Lamellen tussen glas

Onderhoudscontract

Opbergruimte met schuifdeuren

Plissés inzet

Roeden in glas

Rolluiken

Scheidingswand aanhelen

Sunscreens

Velux dakraam (ver)plaatsen

Vensterbankmontage

Ventilatierooster

Verholen goot

Wilt u nog meer weten of daadwerkelijk met de de ogen en handen ervaren hoe de mogelijkheden er in het echt uit zien, breng een bezoek in onze Showroom.

Image

Starckkapel op maat

Starckkapel® wordt met de grootste zorg in onze fabriek op maat gemaakt. Alle gewenste breedtes, hoogtes en dakhellingen zijn mogelijk.

Vrijblijvend advies

In de showroom staan onze adviseurs klaar voor een vrijblijvend advies op maat. Bouwtekeningen en foto’s zijn welkom zodat het advies meteen kan worden afgestemd op uw dakconstructie. Aan de hand van showroommodellen krijgt u een compleet beeld van de vele mogelijkheden. Wanneer de keuzes zijn gemaakt, maken wij een afspraak voor de inmeting bij u thuis en worden de puntjes op de “i” gezet.