Lofta

Montreal Dakkapel

Hoge wolkenkrabbers, een historisch centrum en zelfs een complete ondergrondse stad: in Montreal maken de Canadezen optimaal gebruik van elke meter. In ‘het Parijs van Noord-Amerika’ resulteert het slim benutten van de beschikbare ruimte in een authentieke sfeer en vooral: heel veel leef- en woonplezier. Net als ons dakkapel model Montreal.

Exterieur Montreal dakkapel

Chique hoogwaardig aluminium kleedt de Montreal dakkapel stijlvol af. Een parelmoer effect behoord tot de mogelijkheden met het exclusieve Alucopal®. Duurzaam en onderhoudsbewust is ook het kunststof kozijn van de Montreal dakkapel met verdiept profiel en met staal verstrekt. HR++ isolatie glas, draaikiepramen, verholen goten. De Montreal dakkapel bezit nog veel meer eigenschappen die de dakkapel standaard zeer compleet maken.

Image
Image

Barcelona Dakkapel

Nergens ter wereld karakteriseren kleur en vormgeving een stad zo als in het Spaanse en zonnige Barcelona. De vele geuren en smaken van deze stad verleiden je telkens om nieuwe dingen uit te proberen. In een kamer met een Barcelona dakkapel voel je al snel een zee van inspiratie opborrelen.

Exterieur Barcelona dakkapel

Het witte boeideel, stijlvol en sterk in formaat, benadrukt de karakteristieke lijnen van de Barcelona dakkapel. In combinatie met rijke kleuren als antraciet, staalblauw of dennengroen ontstaat er een krachtig beeld. Exclusief in uitstraling en ook in materiaalkeuze. Het boeideel is gepatenteerd en de bekleding van Colorcoat HPS200® Ultra is zelfreinigend.

Stockholm Dakkapel

De Zweedse stad Stockholm heet ook wel het Venetië van het Noorden door haar ligging op veertien eilanden. Prachtige panorama’s, heerlijk weidse vergezichten en varend door de stad naar een van de meren. Ruimte. Precies als het uitzicht dat je ervaart vanuit je nieuwe, lichte kamer met de royale Lofta Stockholm dakkapel.

Exterieur Stockholm

De traditionele vormgeving maakt de Stockholm dakkapel tot een chique en complete uitbreiding van je woning. Zijwangen en fronts als boei en trim zijn bekleed met zelfreinigend Colorcoat HPS200® Ultra. De Stockholm is hierdoor de meest onderhoudsvrije dakkapel van het moment, tot wel 30 jaar! In combinatie met het duurzaam en onderhoudsbewust kunststof kozijn met verdiept profiel en staal verstevigd, gegarandeerd jarenlang zorgeloos genieten.

Image

Lofta dakkapellen

Lofta biedt alle luxe die u mag verwachten. Wij denken mee met de gebruikswensen van de dakkapel en bieden hiervoor de juiste optie mogelijkheden voor uw dakkapel. Samen kijken we naar de nieuwe toepassing van de dakkapel en bestaande situatie van de ruimte. In de uitvoering bieden we de keuze voor diverse gradaties, waaronder; binnenafwerking, verlichting en aanhelen scheidingswanden – wanneer de dakkapel over meerdere vertrekken wordt geplaatst.

Optie pakketten en accessoires

Een selectie van de mooiste dakkapel opties en accessoires maakt het kiezen wel heel aantrekkelijk! Lofta biedt de ruimste keuze uit aanvullende accessoires om de Montreal dakkapel geheel naar eigen wens aan te passen. Het kiezen wordt nog makkelijker met de complete dakkapel optiepakketten speciaal voor u geselecteerd.